Gave til ham: 5 ting til manden, der ikke ønsker sig noget

Alle har en i deres omgangskreds. Enten kender du ham, eller også er du ham selv. Han, der hver gang, han bliver spurgt, hvad han ønsker sig, svarer, at han har alt, han har brug for. At han ikke ønsker sig noget – som regel i en kombination af ren og skær beskedenhed og mangel på fantasi.

Alligevel er det nogle gange nødvendigt at give ham noget, han kan bruge, selvom han mener, at han har alt, hvad han ønsker sig. Derfor har vi her samlet en liste over 5 ting, alle bliver glade for – også selvom de mener, at de har alt.

Vinglas i god kvalitet

Vinglas i god kvalitet

Du går aldrig galt i byen, hvis du køber nogle flotte vinglas. Dem kan alle bruge – og hvis ikke, man kan lide vin, er det alligevel oplagt, hvis der kommer gæster på besøg. Riedel er kendt for at lave nogle af de bedste vinglas i verden, og det er ofte også dem, der bliver brugt i restaurationsbranchen.

 


En klassisk skjorte

Alle mænd bør have en pæn skjorte i garderoben – og der gør ikke noget, man har mere end én. Den kan gå til alle anledninger, så længe de ikke indeholder fysisk arbejde. Du går aldrig galt i byen, hvis du køber en pæn, klassisk skjorte. Er du i tvivl om, hvilken du skal købe, så husk, at en hvid skjorte går til alt.

 


 

En kompakt, men kraftfuld højttaler

B&O er for alvor ved at få vind i sejlene igen med deres Beoplay-serie. Især deres Bluetooth-højttalere er et hit, og de er som altid skarpt skåret. Kender du en, der kunne bruge lidt bedre lyd, der tilmed gerne vil have den med på farten? Så tag et kig på Beoplay A1 fra B&O. Fantastisk højttaler i flot design.

 


 

En designperle af en proptrækker

Nipsgenstande er ikke noget for mænd. Ikke, hvis det ikke kan bruges til noget. Det kan en proptrækker dog, og de fås faktisk i forrygende design. Nogle af dem er endog så avancerede, at det nærmest kræver en manual, hvis man vil have dem til at fungere. Der er dog ikke noget, der kan slå en klassisk tjeneroptrækker; den er behagelig at holde på, og den er et funktionelt vidunder, der kan det, den skal – og ikke mere end det. Udover at se godt ud, selvfølgelig.

 


 

En kortholder i læder

En kortholder i læder

En tegnebog skal skiftes ud engang i mellem. Der er ingen grund til, at den bliver gammel og slidt, før den bliver skiftet ud. Det kan være rart, hvis man har lidt at veksle mellem. En klassisk, simpel og kortholder i læder bliver alle glade for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *