Guide: Sådan får du disse populære og simple skægtyper

Næsten alle mænd prøver på et tidspunkt i løbet af deres levetid at gro et skæg, men det er dog ikke alle som kan gro det skæg, som de forsøger på. Men selvom man måske sagtens kan gro et stort og mægtigt skæg, så passer det måske slet ikke til ens ansigt. Det er nemlig ikke altid helt tilfældigt, når man ser en mand med et skæg som bare passer helt perfekt til ham, der ligger nemlig en mindre videnskab bag.

Den nemme løsning er selvfølgelig at tage til barberen og få ham til at få ens skæg til at stå optimalt, men hvis man gerne vil undgå at skulle til barberen hele tiden, så kan man faktisk selv finde den skægtype som passer til en selv. Det eneste man skal have for at kunne få ens drømmeskæg er den rigtige skægvækst og en god trimmer eller barbermaskine. Læs mere her.

 

Det korte skæg

Med det korte skæg som er ca. 1cm langt over det hele, har man et skæg, hvor man sagtens kan vise sin skægpragt frem, uden at det bliver for langt og der skal være meget at tage sig af. Det korte skæg passer mere eller mindre godt til alle, men man skal selvfølgelig kunne gro et kraftigt skæg, så det er ikke gror sporadisk og tyndt. Skægget på hagen må gerne være omkring 0.1 cm længere, så ens hoved ikke ser får rundt ud.

 

Overskægget

Det første man kommer i tanke om, når overskægget rammer ens tankegang, så er det måske det tykke overskæg fra 80´erne, men et overskæg kan faktisk godt passe ind i år 2017, så længe det er trimmet og elegant. Især movember trenden har holdt live i overskægget og sørget for, at vi stadig i dag kan rocke overskægget uden at se fjollede ud. Alle kan mere eller mindre bære et overskæg, så længe de selvfølgelig kan gro et ordentligt overskæg. Overskægget passer måske bedst dem som der gror et skæg med lidt farve, da der er bedst, hvis der bliver skabt lidt kontrast mellem overskægget og de glatbarberede kinder.

 

Skægstubbene

Det er ikke alle som kan gro et fuldskæg, men det er der intet i vejen med. Selvom man måske dagligt drømmer sig til at have et mægtigt fuldskæg, så skal man huske, at de simple skægstubbe er en af de mest populære skægtyper. Skægstubbene giver et råt look, og det er ikke længere et udtryk for ugidelighed. Det passer perfekt, hvis man har lidt runde kinder, da stubbene stopper de skygger der dannes i ansigtet og får det til at endnu mere fyldigt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *